Digitale hulpmiddelen

voor de rijles

Iedereen Mag Rijden

 NIEUWS

24-03-2020 Is besloten dat "Iedereeen Mag Rijden" op 05 april 2020 niet doorgaat en dus is afgelast. We zijn in overleg om een nieuwe datum te plannen.Op 05 April 2020 organiseert VRV de 2e editie van 
"Iedereen Mag Rijden". 


Op zondag 05 April 2020 kunnen mensen met een verstandelijke beperking het autorijden zelf ervaren. Ze gaan plusminus 30 minuten autorijden onder begeleiding van een rijinstructeur in een lesauto. Je mag meedoen als je minimaal 16,5 jaar oud bent of ouder. De kosten zijn € 12,50 per persoon. Voor iedere deelnemer is er na afloop een kleine verrassing. Bezoekers zijn van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur en ze kunnen onder het genot van een hapje, drankje en een lekker muziekje genieten van alle vrolijke deelnemers!

 


"Iedereen mag rijden" is het initiatief van enkele rijschoolhouders van de VRV (Verenigde Rijscholen Venlo) met als doel mensen met een beperking de mogelijkheid te bieden om toch eens in een auto te rijden. Deze ervaring is geweldig mooi voor deze mensen en als je deze vreugde ziet wil je er toch zeker bijzijn.

Je kunt je nu al aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Wacht niet te lang want VOL IS VOL.